Hirdetés

Logan - folyamatosan érkeznek a rejtélyes képek

|

Márciusban kerül majd mozikba a következő X-Men film, melynek sztoriját sejtelmes képek alapján próbálhatjuk meg kitalálni.

Hirdetés

Amióta bejelentették, hogy a Wolverine 3 Logan címmel kerül majd a mozikba, folyamatosan érkeznek a különböző fotók a filmből. Vannak olyanok, amelyeken maguk a karakterek láthatóak, míg másokat nekünk kell kontextusba helyezni. Bár nyilvánvalóan semmi sem hivatalos, az alábbi találgatások akár spoilereket is tartalmazhatnak, így csak saját felelősségre olvassatok tovább.

Néhány napja felkerült például egy szitává lőtt autót ábrázoló fotó. És ki ült autóban a trailerben? Xavier professzor. Könnyen lehet, hogy végleg búcsút veszünk majd Patrick Stewart karakterétől.

Bullet

@wponx által közzétett fénykép,

A hétvégén érkezett az alábbi fotó, amin különböző orvosi felszerelések láthatóak. Ha emlékeztek, az X-Men: Apokalipszis végén Wolverine vérével sétál el egy ismeretlen alak, amit valószínűleg a képen látható műszer segítségével fecskendeznek majd X-23-ba a filmben.

Supply

@wponx által közzétett fénykép,

Ha ilyen ütemben érkeznek a képek, akkor a márciusi premierig elég sokat megtudunk még a Logan sztorijából.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)