Hirdetés

Logan - brutalitásból nem lesz hiány az utolsó Wolverine filmben

|

Nem véletlenül kap R-besorolást a harmadik Wolverine mozi, a Logan című befejező epizód kapcsán kiadott legújabb fotó sem finomkodik.

Hirdetés

Nemrégiben elég sok minden kiderült Rozsomák/Farkas/Logan harmadik önálló kalandjáról, ráadásul már azt is tudjuk, hogy a filmre nemes egyszerűséggel Logan címmel kell a jegyet kérnünk. Tovább dübörög azonban a médiakampány a film körül, mely Hugh Jackman búcsúja is lesz egyben a népszerű karaktertől.

Most például egy olyan fotót posztoltak a Logan mozi hivatalos Instagram fiókjára, mely láttán teljesen egyértelmű, hogy nem egy családbarát matinéra kell számítanunk. A film R-besorolást kapott és ez nem is véletlen, hiszen az említett képen egy levágott kéz látható, kedvesen csordogáló kis vérpatakkal együtt. 

Aftermath

A photo posted by @wponx on

A készítők többször is hangsúlyozták már, hogy az eddigi Wolverine filmeknél sokkal komorabb alkotásra számíthatunk tőlük.

Ti örültök, hogy a Logan a felnőttebb nézőkre fókuszál? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)