Hirdetés

Wolverine 3 - sosem találnátok ki, mi lett a címe

|

Maga Hugh Jackman jelentette be a Wolverine 3 hivatalos címét. Nem, nem Weapon X lett.

Hirdetés

Hugh Jackman legalább annyira hozzánőtt Wolverine karakteréhez, mint Robert Downey Jr. Tony Starkhoz, így fogalmunk sincs, mi lesz a franchise sorsa most, hogy a színész utoljára ölti magára a bőrdzsekit.

A forgatást már augusztusban befejezték, és ha minden igaz, hamarosan befut az első trailer is. Bár a stúdió hivatalosan még semmit nem erősített meg a történet kapcsán, a kiszivárgó képek és egyéb infók alapján sokan úgy sejtik, hogy a harmadik rész az Old Man Logan sztorit dolgozza majd fel. Ezt most többé kevésbé meg is erősítette Hugh Jackman.

A Twitteren megosztott képen egy hatalmas poszter látható, rajta a Logan címmel, a premier dátumával (március 3), és Hugh Jackman fém karmokkal felvértezett kezével, amibe egy gyerek kapaszkodik (de az is lehet, hogy Deadpool épp visszanövő keze az).

A címadás mellett az is érdekes, hogy a kézen több sérülés is látható. Vajon ezt csak a drámaiság kedvéért hagyták ott, vagy céloznak vele valamire?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)