Hirdetés

Napi büntetés: Logan Paul már ott tart, hogy ki tudná ütni Mike Tysont

|

Paul kibírt 8 kört Mayweather ellen, kicsit a fejébe szállt a cirkusz.

Hirdetés

A Paul testvérek cirkuszi bokszolósdija nem fog leállni egyhamar. Logan meccse a veretlen legendával, Floyd Mayweather Jr.-ral elég lendületet adott neki, ahhoz hogy folytassa a dolgot, és ezúttal épp Mike Tysonra feni a fogát.

Egyelőre nagyon úgy néz ki, hogy Tysont a legkevésbé sem érdekli ez az egész műsor, így a Logan Paul vs. Mike Tyson mérkőzést valószínűleg sosem fogjuk látni, de ettől még a YouTube videósnak meglehetősen nagy az arca, ahogy azt tőle megszokhattuk

Hirdetés

Logan legutóbbi nyilatkozata az Impaulsive podcastből származik, ahol felvetődött a Tyson téma.

"Valaki említette Mike Tysont, ami tök vicces. Az ügyvédemmel beszéltünk róla, azt mondta, hogy 'nem, Tyson letépné a fejed, esélyed sincs'. Én meg erre rávágtam, hogy 'haver, most mentem végig ezen az egészen'. Nem mondhatjátok, hogy nem tudnám megverni Mike Tysont. Haver, ő már ilyen nagyon öreg öreg."

Akik temetik már a bokszot, mint klasszikus sportágat, most bizonyára ismét csak tenyerükbe temetik az arcukat, de nagy pénzeket nem tennénk rá, hogy egy ilyen meccs összejöhetne.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Ettől még persze együtt kell élnünk azzal a ténnyel, hogy ez a videós cirkusz velünk marad, főleg amíg ennyi pénzt lehet kicsikarni belőle. Kicsit a Twitch műfülnyalogatós trendje kapcsán írt véleménycikk jutott eszembe: az igény olyan, amilyen. Az van kiszolgálva.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)