Hirdetés

Még megy a keménykedés, de Mayweather már azt is tudja, kivel küzd meg Logan Paul után

|

A profi bokszoló már megtalálta következő ellenfelét, de persze előbb még Logan Pault is le kell győznie, akinek persze közben egyre nagyobb arca van.

Hirdetés

A negatív megítélésű hírességek körében valamennyire már jellemzőnek mondható, hogy a szüntelenül kudarcba fulladó szócsatákat leváltják szó szerinti ütközetekre és bokszmeccsekkel, vagy egyéb fizikai megmérettetésekkel igyekeznek kiharcolni a létjogosultságukat (és megőrizni a relevanciájukat) a közéletben.

Néhány évvel ezelőtt a világ egyik legrosszabb hírű filmrendezője, Uwe Boll már megmutatta, hogy igen nagy hírnévre lehet szert tenni egy ilyesfajta PR-húzással, most pedig Logan Paul alkalmazza igen nagy sikerrel ezt a megoldást, ugyanis már a második nagyszabású mérkőzésére készül.

Hirdetés

Még tavaly jelentette be a botrányhős közösségi médiaceleb, hogy a 2018-as KSI-vel vívott meccse után ismét ringbe száll, viszont az eredeti, február 20.-i dátum helyett végül mostanáig csúszott a tényleges megmérettetés.

Ilyen párbajok esetében persze már jóval a kitűzött dátum előtt megkezdődik a kötekedés a felek között, a Paul testvéreknek sikerült ezt is a lehető legnevetségesebb módon előadni, Logan sajtónyilatkozata a Showtime műsorában pedig külön megér egy misét:

"Nem áll készen. Nem tudja mire számítson és ez nem az én életem legnagyobb mérkőzése, hanem az övé, hiszen ő rengeteget kockáztat ezzel és mindent elveszíthet. Én bemegyek a ringbe és jól fogok szórakozni. Már csak a puszta tény, hogy itt vagyok bizonyítéka annak, hogy ez az egész egy szimuláció. Semmi sem valóságos. A földönkívüliek júniusban megérkeznek. Álljatok készen. Holnap megtöröm a szimulációt és megverem a bolygó történetének legnagyobb ökölvívóját."

Mayweather valószínűleg már nem először hall ilyesmit (talán a földönkívülieket leszámítva), ugyanis ő egy lényegesen higgadtabb, lényegre törő nyilatkozattal reagált:

"Már voltam ilyen helyzetben. Tudom mire van szükség, találkoztam már minden harcstílussal, amivel csak lehet. A testmagassággal nem lehet meccset nyerni, a súllyal nem lehet meccset nyerni, a küzdelemmel lehet nyerni, küzdeni pedig tudok."

A veretlen bokszoló egyébként korábban azt is kijelentette, hogy a Logan Paul elleni meccse után a celeb testvérével, Jake Paullal is szeretne megküzdeni:

"Ebben az évben bemutató meccsekre fogok fókuszálni. Ha Jake Paul legyőzi következő ellenfelét, Ben Askrent, akkor ellene is szeretnék egy bemutató meccset."

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Míg valamilyen szinten kíváncsian várjuk, hogy mi lesz a meccs eredménye, azért azt is fontos megjegyezni, hogy Logan Paulnak összességében annyira nem lényeges a meccs kimenetele, hiszen a KSI ellen vivott mérkőzésével annak ellenére is rengeteg pénzt keresett, hogy a döntetlennél jobbat nem tudott kiharcolni a rapperrel szemben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)