Hirdetés

Liam Hemsworth Geraltját is megvillantja a Vaják 4. évadának első kedvcsinálója

|

Betekintő videót tett közzé a Netflix, amin az új főszereplő látható.

Hirdetés

Első körben Liam Hemsworth dublőréről nézhettünk képeket, majd magáról a színészről is kikerültek fotók a Vaják 4. évadának forgatása kapcsán. A Netflix mindezek után nem húzta már tovább, és megadta a rajongóknak azt, amit vártak (már ha tényleg erre vágytak): közzétette a Vaják folytatásának első videós kedvcsinálóját - a streaming platform olvasatában az "első betekintést".

Ebben a rövidke anyagban ugyan gyakorlatilag semmit sem mutattak meg a 4. évad cselekményeiből, de maga Hemsworth végre tényleg Geraltként látható - pár másodperc erejéig, amíg visszanéz a kamerába.

Hirdetés

És bizony meg kell hagyni, eléggé hasonlít a fizimiskája Henry Cavillre ebben a felvételben. 

Egyelőre nem tudni, hogy mikor érkezhet meg az új évad, de 2024 vége előtt kár is lenne számítani rá. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)