Hirdetés

Lelépett a rendező, megálltak a Halálos iramban 10 munkálatai

|

A Halálos iramban 10 rendezője, Justin Lin kreatív nézeteltérésekre hivatkozik, de nem szállt ki teljesen a projektből.

Hirdetés

Nagy a kavarodás a Halálos iramban franchise utolsó két felvonása körül. Az eredeti terv az volt, hogy a nagy finálé egy kétrészes sztori lesz, és mindkettőt Justin Lin rendezheti majd. A Deadline jelentései szerint ez most nagyot változott: Justin Lin visszalépett. A korábbi rendező felelt a sorozat több sikeresebb felvonásáért (többek között a kilencedik részért is), így sokan remélték, hogy Lin fejezheti majd be a szériát is.

Az indokokat egyik fél sem részletezte, de a Lin annyit elárult, hogy kreatív nézeteltérések miatt száll ki a székből. Azt azért hozzátette, hogy nem teljesen hagyja maga mögött a szériát: producerként még mindig részt vesz majd a munkálatokban.

Hirdetés

A Halálos iramban 10 ezzel megrekedt. Az Universalnak most nagyon gyorsan kerítenie kell egy új rendezőt, ha tartani akarja az eredetileg megszabott 2023. május 19-re tervezett premiert.

Pedig mind Jason Momoa, mind Brie Larson nagyon izgatott a projekt kapcsán,  és nyilván a rajongók is sokat várnak a nagy finálétól. Mi már visszafogottabban lelkesedünk, az utóbbi részről itt meséltünk nektek:

Nektek mi a véleményetek a sorozatról? 

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)