Hirdetés

Leállnak A korona forgatási munkálatai II. Erzsébet királynő halála miatt

|

Az angol királynő uralkodását feldolgozó sorozat szünetre megy, hosszabb leállás is lehetséges.

Hirdetés

A korona a Netflix történelmi drámája, amelynek célja II. Erzsébet uralkodásának feldolgozása (olyan szabad értelmezésben, amely egyébként több helyen is eltér a történelmi tényektől). A széria minden második szezonnal ugrott egyet az időben, ilyenkor pedig egy új színésznő vehette át a királynő szerepét. A sorozat épp az ötödik évad forgatásánál járt, amikor befutott a tragikus halálhír.

Deadline jelentése szerint maga a sorozat írója, Peter Morgan erősítette meg egy e-mailben, hogy esély van a produkciós munkálatok teljes leállására, de az biztos, hogy most egy ideig szüneteltetik a forgatásokat, ennek oka pedig szinte magától érthetődő.

Hirdetés

Morgan elmondta, hogy a királynő iránt érzett tiszteletből forgatási szünetet rendelnek el. 

"A korona című sorozat tisztelgés a királynő élete előtt, mondhatni szerelmes levél neki címezve, de most csak annyit tehetünk, hogy csendben kifejezzük tiszteletünket."

A korona utolsó, ötödik évadában Imelda Staunton fogja alakítani II. Erzsébet királynőt, amikor a széria visszatér majd a '90-es évek közepén történt eseményekkel. A sorozat új szezonja a tervek szerint novemberben érkezik, és egyelőre úgy tűnik, hogy nem kell számítanunk majd komolyabb késésekre.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)