Hirdetés

Kristen Stewart elmondta: utálta a 2019-es Charie angyalai munkálatait

|

Nem nyilatkozott túl pozitívan a produkcióval kapcsolatban.

Hirdetés

Még 2019-ben került bemutatásra a Charlie angyalai legújabb változata, ami sajnos közel sem váltotta be a hozzáfűzött reményeket: a rajongók és kritikusok sem voltak elájulva a Kristen Stewart, Naomi Scott és Ella Balinska főszereplésével összehozott akcióvígjátékon. Közülük is most Kristen Stewart volt az, aki hangot adott az ellenérzéseinek, így még azt is elárulta, hogy kifejezetten gyűlölte a film forgatásait.

A színésznő a Variety egyik videójában nyílt meg a filmmel kapcsolatban, ahol nem rejtette különösebben véka alá azt sem, hogy a 2000-es, Cameron Diaz, Lucy Liu és Drew Barrymore főszereplésével készült változat mérföldekkel jobban sikerült.

Hirdetés

Ezzel kapcsolatban egészen pontosan úgy fogalmazott:

"Egy erős nyitójelenetet akartunk. Azt akartuk, hogy tényleg átadjuk azt, hogy miről is szól a film valójában. Jó ötletnek tűnt akkoriban. Utáltam azt a filmet forgatni. Nem tudom mit mondhatnék még. Őszintén, az a hármas... Cameron, Lucy és Drew... imádom azt a filmet. Imádom azt a filmet!

@varietymagazine Kristen Stewart does an impression of herself to remember her lines. #happiestseason ♬ original sound - Variety

Egyébként nem csak a színésznő gondol vissza így a filmre, hiszen a 2019-es etap rendezője, Elizabeth Banks sem nyilatkozott túl pozitívan a produkcióról. Egy 2022-es interjú során arról beszélt, hogy szerinte a film marketingje ment félre, ami kifejezetten egy csajos mozinak állította be a Charlie angyalait.

Bár a korábbi filmek rendezője, Joseph McGinty Nichol arról beszélt, hogy nyitott lenne egy esetleges folytatásra, elnézve a 2019-es Charlie angyalai fogadtatását és bukását, erre per pillanat nem túl sok esélyt látunk.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)