Hirdetés

Kiszivárgott a Halo sorozat második évadának premierdátuma, de nem csak ezzel bakizott a Paramount+

|

Hamarabb folytatódnak a Paul Schreiber alakította Master Chief kalandjai, mint gondoltuk volna.

Hirdetés

November 30. és december 3. között zajlik a brazíliai Sao Paulóban a Comic Con Experience (CCXP), emiatt érdemes úgy készülni, hogy a következő néhány napban eddig nem látott trailereket, és a már ismert projektekkel kapcsolatos friss információkat zúdítanak ránk, de izgalmas bejelentésekre is számíthatunk. A legnagyobb durranás eddig a Furiosa: A Mad Max Saga előzetese és premierdátuma volt, ám akarva-akaratlanul a Paramount+ is szolgált egy meglepetéssel.

Az említett streamingplatform gyakran él azzal a fogással (ezzel természetesen nincs egyedül a piacon), hogy új sorozatai, illetve sorozatévadai első epizódját elérhetővé teszi a YouTube-csatornáján, hátha ezzel felkelti olyanok érdeklődését is, akik még nem fizettek elő. A Halóval azonban tovább ment, mivel az éjszaka folyamán váratlanul felkerült mind a kilenc epizód az Xbox legismertebb franchise-a alapján készült sci-fi sorozatból, vagyis a teljes első évad.

Hirdetés

Tekintve azonban, hogy néhány órával később elérhetetlenné váltak a videók, nyilvánvalóan valaki hibázott. Két dolog lehetséges: a Paramount+ valóban azt szeretné, hogy bárki ingyen megnézhesse a Halo sorozat epizódjait, csak épp túl korán élesedtek; vagy sosem állt szándékában publikussá tenni a feltöltött videókat.

Az ügyetlenkedés folyományaként azonban kiderült, hogy a nagy reményekkel indult, ám az elvárásokhoz felnőni képtelen széria következő etapja 2024. február 8-án rajtol el. Persze a hivatalos bejelentésig jobban tesszük, ha csak pletykaként kezeljük ezt az értesülést, nehogy csalódás legyen a vége.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)