Hirdetés

Kiderült, mikor startol a Loki sorozat és a Star Wars: The Bad Batch

|

Az új Star Wars szériára kell kevesebbet várnunk.

Hirdetés

A jövő héten, egész pontosan március 5-én ér véget a Disney+ épp futó Marvel sorozata, a WandaVision, amiből eleve egyetlen, kilencrészes évadot terveztek. A szolgáltató így pláne motivált arra, hogy hamar adjon valami mást a képregényes filmek iránt érdeklődőknek, és ne hagyja hogy lemondják az előfizetésüket.

Azt már korábban megtudtuk, hogy a következő a március 19-én induló The Falcon and the Winter Soldier lesz, ami hat részből fog állni, és így április 23-án zárul le. Ma újabb dátumot ismerhettünk meg: június 11-én kerül fel a kínálatba a Loki első része.

Hirdetés

A sorozat középpontjában természetesen Tom Hiddleston karaktere áll majd, és várhatóan egy bűnügyi thriller lesz, amiben az antihős a Time Variance Authorityvel veszi fel a harcot a Bosszúállók: Végjáték eseményei után. 

Még egy dátumot megismertünk: a hivatalos Star Wars napon, május 4-én jön a Star Wars: The Bad Batch, ami lényegében a Clone Wars folytatása. Az események az első két trilógia közti időben játszódnak, és ugyanaz a Ming-Na Wen adja majd Fennec Shand hangját, aki a The Mandalorianben megformálja a karaktert.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)