Hirdetés

Kiderült, hogy ki lesz a Dungeons & Dragons: Betyárbecsület főgonosza

|

Nem Vecna, de valami hasonló, a Dungeons & Dragons rajongók jól ismerik.

Hirdetés

Ahogyan a 2023-ban érkező videojátékos filmeket és sorozatokat bemutató cikkünkben is olvashattátok, az idei egyik kiemelt premier a Dungeons & Dragons: Betyárbecsület, amely a Wizards of the Coast által gondozott ikonikus franchise, a D&D világába repíti vissza a rajongókat egy új médiumon keresztül és egyúttal megpróbál bevonzani egy új közönséget is. 

A John Francis Daley és Jonathan Goldstein (Vakáció, Éjszakai játék) által rendezett fantasy akció-kaland korábban kapott már egy hangulatos kedvcsinálót, most pedig befutott hozzá egy újabb előzetes - egyből magyar szinkronos változatban is -, amely leleplezett egy fontos részletet. 

Hirdetés

Bármennyire is tűnik úgy egyes képkockák alapján, nem a Stranger Things sorozat Vecnája ugrott át ide is. A rendezők az amerikai IGN-nek adott interjújukban meséltek róla, hogy hőseinknek Thay vörös varázslóinak vezetőjével, a lich Szass Tammal gyűlik meg a bajuk.

Tam több regényben is felbukkant már, amiképpen az 1995-ben kiadott Forgotten Realsm: Spellboundban is: a lore szerint egy olyan varázslóról van szó, aki a mágia sötét művészetének segítségével túllépett a halandó életen, és erőteljes élőhalott lénnyé változott. A Forgotten Realms Wiki szerint ezt úgy érte el, hogy megölte a mentorát, és az életművét ugródeszkának használva a Thay-i vörös varázslók élére állt. Tam a nekromanciának köszönhetően seregeket képes felállítani élőhalottakból, ezt pedig arra használja, hogy megpróbálja elfoglalni a halandók világát. 

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hogy az Edginből (Chris Pine), Holgából (Michelle Rodriguez), Xenkből (Regé-Jean Page), Simonból (Justice Smith) és a bagolymedvévé átalakulni képes Doricból (Sophia Lillis) álló csapat miképpen fogja tudni legyűrni Szass Tamot, az kiderül 2023. március 30-tól kezdődően a mozikban. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)