Hirdetés

Kiderülhetett a Star Wars: The Acolyte premierdátuma

|

Már tudjuk, hogy mikor és kinek a zenéjével érkezik az új Star Wars széria. A probléma csak annyi, hogy egyik értesülést sem hivatalos forrás szállította.

Hirdetés

A Star Wars: The Acolyte talán a jelenlegi legérdekesebb projekt, ami a messzi-messzi galaxisból érkezik. A széria egy új korszakba, a High Republic érába repít bennünket, amikor is a Köztársaság békéje megingathatatlannak tűnt, és a Jedi lovagok hatalmuk teljében voltak.

A High Republic korszakból több könyvet és képregényt is kaptunk korábban, de most egy tényleges sorozat érkezik annak végéről. A sötét erők elkezdtek a felszínre bugyogni, ezért egy valamikori padawan és mestere próbálják azok útját állni.

Hirdetés

A Disney még nem közölte a széria hivatalos premierdátumát, de a Collider meg nem nevezett forrásokra hivatkozva azt állította, hogy 2024. június 5-én debütál az első rész. A magazin felkereste a Disney-t a felmerült dátum kapcsán, de a hír írásának pillanatában a szórakoztatóipari óriás képviselője nem kommentálta a dolgot. Akárhogy is, ha beigazolódik a dátum, akkor a The Acolyte egy hónappal a Rossz osztag utolsó epizódja után kezdődne.

A Collider egyébként azt is megtudta, hogy a széria zenei hátteréért az a Michael Abels lesz a felelős, aki a Tűnj el!, a Mi és a Nem dallamait is szerezte. Ables egyébként 2023-ban Pulitzer-díjat is nyert zene kategóriában az Omar operán végzett munkájáért, így elmondható, hogy jó kezekben van a körítés.

Ami az első trailert illeti, a Collider úgy tudja, hogy az már teljesen elkészült, de arról még nincs információja, hogy tervezik bemutatni. Az ismert dátum fényében nem lenne meglepő, ha a Star Wars napon, tehát május 4-én láthatná először a nagyközönség.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)