Hirdetés

John Cenának is van már OnlyFans fiókja, de nem azért, amiért gondolnád

|

A szórakoztatóipar egyik kedvenc pankrátora egészen új vállalkozást vett a nyakába.

Hirdetés

Az elmúlt évek során John Cena hollywoodi ikonná nőtte ki magát. A korábbi WWE csillag több tucat filmben szerepelt már, számos alkalommal bizonyított akcióhősként, de attól sem riadt vissza, hogy a humoros oldalát is megvillantsa. Emellett pedig podcastokat vállalt, és mindenhol a projektjeit hirdeti, ahol csak teheti.

Nincs ez másképp most az OnlyFans fiókjával sem, amit nem rejtegetett túlzottan: a profilt belinkelte a saját Twitter/X oldalán, így a követői azonnal átrohantak a döntően felnőtt tartalmakkal foglalkozó platformra. Mindenki nagy meglepetésére, a fiók nem azt a célt szolgálja, amire gondolnánk.

Hirdetés

A profil Ricky Stanicky néven működik, ami egyébként egy vígjáték címe. A film két főszereplője Zac Effron és Cena, aki a sztori szerint egy sztriptíztáncosként tengődő, levitézlett színészt alakít. Őt Zac karaktere fogadja fel, hogy a kitalált barátjának adja ki magát Ricky Stanicky néven. Az OnlyFans oldal technikailag Rickyt mutatja be, így igazából csak a marketingkampány egyik eszközéről van szó.

A film március 7-én érkezik a Prime Videora, addig pedig "Ricky" tartalmait élvezhetjük majd az OnlyFans oldalán.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)