Hirdetés

Jeff Goldblum lesz Oz, a nagy varázsló

|

"Varázsló vagy, Malcolm", mondhatnánk, miközben álmodozunk Jeff Goldblum saját filmes univerzumáról.

Hirdetés

Hollywood kedvenc úriembere hamarosan egy új szerepben tetszeleghet, köszönhetően Jon M. Chu érkező Wicked adaptációjának. A Variety jelentése szerint Jeff Goldblum kapta Oz, a nagy varázsló szerepét.

A Wizard of Oz előzményeként funkcionáló Wicked egy Broadway színdarabként kezdte történetét, és sztorijának lényege, hogy elmesélje a Keleti Gonosz Boszorkány, Elphaba és a Déli Jó Boszorkány, Glinda eredettörténetét.

Hirdetés

Az előadás egyébként két részben kapja meg a filmes adaptációját, Goldblum pedig mindkettőben eljátszhatja majd a nagy varázslót.

"Ahogy előkészítettük a produkció elemeit, úgy vált egyre nyilvánvalóbbá, hogy egy filmbe begyömöszölni ezt a cselekményt komoly sérülésekkel járna. Ahogy kivágtunk karaktereket, dalokat és más elemeket, egyre nagyobb kárt okoztunk az egész alapanyagnak."

A végső döntés tehát az lett, hogy két fejezetben mesélik el a sztorit. Akármilyen is lesz a végeredmény, azt legalább elmondhatjuk majd, hogy láttuk Goldblumot varázslót alakítani. Mi már ezzel rendben leszünk.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)