Hirdetés

J. Jonah Jameson a DC-hez igazolt

|

Mindenki kedvenc üvöltöző főszerkesztője új asztalnál ül majd, mivel J.K. Simmons a DC csapatához vitte tehetségét. Ő lesz az Igazság Ligájának Gordon felügyelője. Nézzük, hogyan nézhet ki!

Hirdetés

A Marvel filmek rajongóinak mosolya nem teljesen őszinte, hiszen kiderült, hogy kedvenc J.K. Simmonsunk a DC csapatánál teljesít szolgálatot. Az Oscar-díjas színész Gordon felügyelőként járja majd Gotham utcáit, és ordítja le a tisztességtelen állampolgárok hajszálait.

James Gordon először a 2017-ben érkező Justice League filmben tűnik majd fel. Mivel abban az időszakban járunk majd, ahol Batman is már rég túl van fénykorán, így valószínűleg Jimet is már az őszös, megkeseredett verziójában kapjuk majd. A nagyon tehetséges Boss Logic el is képzelte, hogy hogyan is néz majd ki így a karakter.

Ha nem is pontosan ilyen lesz, azért az simán érzékelhető, hogy a színész remek választás, még akkor is, ha hiányzik majd Parker idegbeteg főnöke.

A Justice League film 2017. november 17-én érkezik, de addig még a DC filmes univerzumától kapunk majd egy Batman v Superman-t, és egy Suicide Squad-ot is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)