Hirdetés

James Gunn tisztázta, láthatjuk-e még Supermant a DC filmes univerzumban

|

A DC filmes erőfeszítéseinek vezetője arra a pletykára is reagált, mely szerint nem kedveli Henry Cavillt.

Hirdetés

Októberben robbant a hír, hogy A Galaxis őrzőivel és a The Suicide Squaddal már bizonyított James Gunn veszi át a Warner Bros. Discovery zászlaja alá tartozó DC filmes univerzum irányítását, azóta pedig ezerrel pörög a találgatás, hogy vajon mire számíthatunk a későbbiek során.

A The Hollywood Reporter a napokban egy nagy vihart kavart jelentéssel rukkolt elő, mely szerint Gunn lényegében minden vezető karaktert kukázott, így nem készül el a Wonder Woman 3, nem kapunk Aquaman 3-at (a második rész 2023 december 5-én érkezik), és Henry Cavill sem szerepel majd önálló Superman-filmben, hiába cameozótt a Black Adam végén. Az utóbbi kapcsán arról is lehetett hallani, hogy Gunn személyesen sem kedveli Cavillt, a rendező azonban most a Twitteren cáfolta ezt, és a Superman-karakter jövőjéről is elejtett néhány szót.

Hirdetés

Ami a Cavillel kapcsolatos állítólagos ellenérzéseit illeti, Gunn egy Twitter-beszélgetésben tisztázta a helyzetet. Az ezt elindító posztban a The Den of Nerds nevű YouTube-csatorna üzemeltetője írta ki, hogy a rendező-vezető nem kedveli Henry Cavillt, egy hozzászóló pedig betaggelte Gunnt, hogy kommentálja az állítást. A rendező erre csak annyit írt, hogy a pletyka egész biztosan hamis, de az eredeti poszt szerzője kötötte az ebet a karóhoz, és immáron közvetlenül Gunnak címezve írta, hogy többen is jelezték neki a dolgot. Erre érkezett a rendező végső, jóval csípősebb válasza:

"Olyan furcsa, pedig annyira jól értesültnek tűntél! Egyébként most kerestek meg vagy negyvenen, hogy elmondják, kirúgtak anyukád pincéjéből. Annyira sajnálom, haver."

Magyarán a DC filmes univerzum új vezére nagyon igyekszik éreztetni, hogy a Cavillel kapcsolatos ellenszenvét érintő szóbeszéd nem igaz, arról azonban semmit sem mondott, hogy láthatjuk-e még a színészt a kék-piros gúnyában.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A kriptoni, mint karakter viszont az ő irányítása alatt is fontos szerepet kap:

"Superman hatalmas piroritást élvez, ha nem a legnagyobbat."

- írta Gunn egy másik bejegyzésre reagálva, melynek elkövetője arról érdeklődött, hogy láthatunk-e még "egy Supermant". A kérdés és a válasz tehát nem Cavillre vonatkozott, így továbbra is bizonytalan, hogy sor kerül-e az októberben beharangozott nagy visszatérésre. Annál is inkább, mivel Gunn közben magát a The Hollywood Reporter-jelentést is kommentálta, nem cáfolva teljesen az abban foglaltakat:

Ami a Hollywood Reporter tegnapi sztoriját illeti, egy része igaz, egy része félig igaz, egy része nem igaz, egy részéről pedig még mi sem döntöttük el, hogy igaz-e vagy sem.

Ti láttok még esélyt a Cavill-féle Superman visszatérésére?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)