Hirdetés

Jackie Chan és John Cena közös filmje nagyot megy a Neflixen

|

A Hidden Strike-ot már 2018-ban leforgatták, de csak most került a nézők elé.

Hirdetés

A Netflix üzletpolitikájának része, hogy legyen bármennyire drága egy filmje, a lényeg az, hogy nagy nevekkel legyen tele, akik miatt akkor is nagy siker lesz, ha minőségét tekintve vannak vele problémák. Az utóbbi években ilyen volt a Különösen veszélyes bűnözők (Ryan Reynolds, Gal Gadot, Dwayne Johnson), a Gyagyás gyilkosság (Adam Sandler, Jennifer Anniston) és az A szürke ember (Ryan Gosling, Chris Evans) is, amelyek mindegyike vagy kapott folytatást vagy kapni fog. 

Ezekre azonban már előre lehetett számítani, a streamingszolgáltató legújabb szenzációja viszont egy olyan projekt, amely látszólag a semmiből jött, a gyakorlatban viszont a fiókban volt évekig. 

Hirdetés

A Hidden Strike, avagy magyarul az A kimenekítési projekt című akció-vígjáték a Netflix toplistáinak élén áll: a felkerülése után egy nappal már 53 országban állt az első helyen, a hír írásának pillanatában pedig a Top 10 film Magyarországon listán is a harmadik. A John Cena és Jackie Chan főszereplésével készült történetben két egykori elit katonának kell a Közel-Keleten civileket elkísérnie egy kimenekítési pontra, ami viszont nem megy könnyen, hiszen az utat lövöldözések, bunyók és autós üldözésekben is tarkítják, és természetesen a humor sem maradhat el. 

Az Arash Amal (Grace: Monaco csillaga, Felemelkedés) által írt és Scott Waugh (Need for Speed, Fagyos pokol) rendezésében készült filmet eredetileg 2017-ben jelentették be és 2018-ban forgatták le. Teljesen kínai finanszírozással készült és moziba szánták, több nevet is elfogyasztott (volt például Project X-Traction és SNAFU is), azonban a kínai mozik koronavírus-járvány miatti bezárásával és Cena Tajvannal kapcsolatos elszólása miatt meghiúsult a premier, és végül a streamingen kötött ki. 

Ti láttátok már?

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)