Hirdetés

Itt az Elit alakulat készítőinek új sorozata, a Masters of the Air első előzetese

|

Látványos széria lesz a Masters of the Air, ami Spielberg és Tom Hanks közreműködésével készül.

Hirdetés

Egy kicsivel több mint egy hónappal ezelőtt jelentette be az Apple, hogy január 26-án debütál majd streaming platformján az Elit alakulat és a The Pacific - A hős alakulat készítőinek új, kilencrészes sorozata, ami a Masters of the Air nevet viseli, és így elsősorban pilótákról fog szólni, akik a második világháborúban teljesítenek szolgálatot.

Mivel közeleg a premier napja, időszerű volt, hogy megérkezzen az első előzetes, és nem okozott csalódást: hangulatos, látványos filmre számíthatunk John Shibantól és John Orlofftól.

Hirdetés

A főbb szerepekben majd Austin Butlert, Callum Turnert, Barry Keoghant és Ncuti Gatwát láthatjuk, akik feltűnnek az alábbi teaser előzetesben. 

A Masters of the Air nem folytatja az említett két széria történetét, csak témájával, hangulatával emlékeztet rájuk, így nem muszáj azokat pótolni - vagy legalábbis nem emiatt.

A Masters of the Air első két része január 26-ától lesz elérhető az AppleTV+-on, majd hetente jön egy újabb. A kilenc epizód összesen 250 millió dollárból készült.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)