Hirdetés

Ítéletet hoztak a barátnője bántalmazásában bűnösnek talált Jonathan Majors ügyében

|

Miután az esküdtszék kimondta a bűnösségét, már csak az volt a kérdés, hogy a bíró börtönbe küldi-e a Marvel filmes univerzumában Kangot, a hódítót játszó színészt.

Hirdetés

Jonathan Majors valóságos üstökösként robbant be Hollywood egére a 2010-es évek második felében. Forgatott már Scott Cooperrel (Ellenségek), Joe Talbottal (Az utolsó fekete férfi San Franciscóban), Spike Lee-vel (Az 5 bajtárs), főszereplője volt egy díjnyertes HBO-sorozatnak (Lovecraft Country), majd őt választotta ki a Marvel az MCU Thanos után következő nagy főgonosza, Kang, a hódító szerepére.

Tavaly márciusban azonban egy - az általa és az akkori barátnője által eltérően előadott -, tettlegességig fajult veszekedés miatt letartóztatták és bántalmazással vádolták meg a színészt, akit decemberben az esküdtszék bűnösnek talált. Ettől a pillanattól fogva a bíró kezében volt Majors sorsa, akinek a törvény szerint lehetőséget adott rá, hogy akár egy teljes évre is börtönbe küldje őt.

Habár eredetileg február 6-ára volt kiírva, csak tegnap került sor az ítélethirdetésre, melyben Michael Gaffey bíró nem látta indokoltnak, hogy Majors letöltendőt kapjon. Ehelyett kötelező jelleggel egy éven át minden héten részt kell vennie egy családon belüli erőszakkal kapcsolatos, intervenciós program foglalkozásain, valamint folytatnia kell a korábban megkezdett mentálhigiénés terápiát, és az elért haladásról rendszeresen tájékoztatnia kell a bíróságot.

Hirdetés

Ezzel párhuzamosan eltiltották a bántalmazott exbarátnővel, Grace Jabbarival való kapcsolattartástól, aki az ítélethirdetés után elégedetlenségének adott hangot.

"Nem bánt meg semmit, nem vállalt felelősséget, ismét el fogja követni. Bántani fog más nőket. Ez a férfi azt hiszi, hogy a törvények felett áll. Nem nyugszom, amíg azt nem érzem, hogy nem jelent már veszélyt senkire."

- idézte a The Hollywood Reporter Jabbarit.

Az MCU-ból kirúgott Majors nem nyilatkozott, helyette az ügyvédje mindössze annyit közölt a sajtóval, hogy a színész ragaszkodik az ártatlanságához, és ennek szellemében fellebbezést fontolgat az ítélet ellen.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)