Hirdetés

Iszonyúan megnyomja 2024 második felét a Netflix, új évadokkal jelentkeznek a legnézettebb sorozatai

|

Többek között visszatér a Squid Game és a Cobra Kai is.

Hirdetés

Noha akár olyan üzenetet is ki lehetne olvasni a Netflix döntéséből, miszerint felhagy az előfizetői számok rendszeres közlésével, hogy hanyatlásnak indult a piacvezető streamingplatform, valójában épp az ellenkezője igaz, a legutóbbi negyedévet is jelentős növekedéssel zárta, és több riválisával ellentétben még nyereségesen is üzemel. A lendület pedig a jelek szerint 2024 második felében is kitart majd, mert a céget vezető Ted Sarandos igencsak izgalmas felhozatalt ígért.

Számos közönségkedvenc visszatér idén, közülük talán a legnagyobb várakozás a Squid Game (Nyerd meg az életed) második évadának bemutatkozását előzi meg, ami cseppet sem meglepő annak tükrében, hogy az első felvonás több mint 265 millió megtekintést regisztrált mindössze három hónap alatt.

Hirdetés

De nem csak a dél-koreai szenzációt miatt lehetnek izgatottak az előfizetők, mivel szintén az idei kínálatot erősíti majd az Éjjeli ügynök második szezonja, a Cobra Kai hatodik és egyben utolsó etapja. Hasonlóképpen folytatódik az Outer Banks és az Emily Párizsban, mindkettő a negyedik évaddal, miként Ryan Murphy megtörtént bűnügyeket feldolgozó sorozatgyilkosos antológiaszériája, a Szörnyeteg is visszatér.

Vadonatúj tartalmakból sem lesz hiány: jön például Peter Berg vadnyugati drámája, az American Primeval, kapunk egy Ayrton Sennára fókuszáló Formula 1-es sorozatot, valamint bemutatkozik Elin Hildebrand regényének, A tökéletes párnak a feldolgozása Nicole Kidmannel a főszerepben.
 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)