Hirdetés

Ismét tarol az Avatar a mozikban

|

Némileg felújítva került vissza a mozik kínálatába az Avatar, ami nyitó hétvégéjén máris remek jegybevételeket generált.

Hirdetés

Tizenhárom évvel az eredeti Avatar premierje után, idén decemberben érkezik a folytatás, A víz útja, és láthatóan sokan várják - nem meglepő ez egy olyan franchise-nál, aminek első része minden idők legtöbb bevételt hozó filmje lett. Most, hogy ismét vetítik a mozik, még inkább bebiztosíthatja vezető pozícióját: rögtön a premierje hétvégéjén az Egyesült Államokban 10 millió dollárt termelt jegyeladásokból, míg 50 további ország mozinézői összesen 20,5 millió dollárnak megfelelő összeggel járultak hozzá a sikerhez.

Az Egyesült Államokban ezzel a harmadik lett a Nincs baj, drágám és a The Woman King után, míg Franciaországban, Olaszországban, Szingapúrban és Thaiföldön az első helyet sikerült megszereznie.

Hirdetés

A nagy érdeklődést feltehetően részben annak köszönheti, hogy van egy új jelenet a stáblista után, de természetesen az is szerepet játszott a sikerben, hogy azok, akik 2009-ben moziban látták először a lenyűgöző látványvilágú filmet, most újra át akarták élni az akkori élményt.

Az Avatar: A víz útja december 15-étől lesz látható a magyar mozikban, addig is bátran üljetek be ismét az első részre, ha úgy tartja kedvetek - igaz, hogy otthon is bármikor megnézhetitek, de azért az mégsem ugyanolyan.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)