Hirdetés

Ismét feltűnhet a színen a The Mandalorian első szezonjának közkedvelt karaktere

|

A szóban forgó szereplőt nem véletlenül zárták szívükbe a Star Wars-rajongók.

Hirdetés

Egyelőre biztosnak tűnik, hogy folytatódik a The Mandalorian sorozat, hiszen már tavaly arról érkezett hír, hogy megkezdődtek a harmadik szezon forgatási munkálatai. Nyilván lehet már tippelgetni, meg elméleteket gyártani, hogy ki fog visszatérni a folytatásban, és milyen eseményeknek lehetünk szemtanúi, de sajnos még elég kevés hivatalos információval rendelkezünk.

A Making Star Wars szerint Pedro Pascal beskarpáncélos fejvadásza mellett még egy visszatérő karakterre számíthatunk, ráadásul egy olyan droid képében, aki elvileg az első évadban megsemmisült. A rajongók valószínűleg már kitalálták, hogy IG-11-ről van szó, aki a kaland során Grogut, vagyis "bébi Yodát" óvta, majd elméletileg megsemmisítette önmagát, így megmentve hőseinket.

Hirdetés

A pletyka szerint a harmadik évadban viszont ismét feltűnik IG-11, méghozzá már megint Grogu segítőjeként. Ha minden igaz, a karakter tulajdonképpen a zöld apróság "mechája" lesz, vagyis a droidban ülve irányíthatja azt, és segítséget kérhet tőle, ha extra védelemre lenne szüksége. Persze az is elképzelhető, hogy nem pont IG-11 fogja betölteni ezt a szerepet, hanem egy másik ugyanilyen típusú szerkezet, de érdemes úgy készülni, hogy a folytatásban bébi Yoda így fog csatába vonulni Din Djarin mellett.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)