Hirdetés

Hugh Jackman Wolverine-ként térhet vissza az MCU-ban?

|

Hugh Jackman egyik Instagram posztja miatt alaposan beindult a Marvel-rajongók fantáziája.

Hirdetés

Utoljára az egész kiváló, 2017-es Loganben láthattuk Hugh Jackmant, mint Wolverine/Rozsomák/Farkas/Logan, és a színész egészen világosan a rajongók tudtára adta már több alkalommal is, hogy nem fog visszatérni ehhez a szerephez. Most viszont elég gyanús posztokat kezdett el megosztani az Instagramon, amitől egyből felpörögtek a keményvonalas Marvel fanok.

Egyelőre nem tudni, mikor kezd valamit érdemben a Marvel Studios az X-Men franchise-zal, de az bizonyos, hogy valamikor a jövőben a mutánsok is előkerülnek majd az MCU-ban - a Fox felvásárlása után erre minden lehetőség adott. A pider-Man: Far From Home és a Doctor Strange in the Multiverse of Madness mozik a multiverzumot is behozzák a képbe, is nem lenne nehéz újra előhúzni Hugh Jackman karakterét sem.

Hirdetés

A színész pedig nemrégiben elég gyanús posztokat tett közzé: Instagram Storyban megosztotta például a népszerű grafikus, BossLogic képét, melyen Rozsomák ikonikus karmai voltak láthatók. Egy másik Storyban pedig Kevin Feige-vel, az MCU atyaúristenével közös képet villantott. 

Egyik képhez sem fűzött semmiféle kommentárt, így egyelőre csak reménykedhetnek a rajongók abban, hogy mindez tényleg egy nagy bejelentés előszele. Az sem teljesen kizárt egyébként, hogy a Deadpool 3-ban tűnne fel esetleg egy rövid cameo erejéig Jackman, mi ennek is nagyon örülnénk.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)