Hirdetés

Hugh Jackman hibátlanul trollkodta meg Ryan Reynoldsot

|

A két színész adok-kapokja évek óta tart, és most a Rozsomák színészének sikerült egy komoly ütést bevinni, melybe még Reynolds anyját is bevonta.

Hirdetés

Ryan Reynolds és a Hugh Jackman évek óta jó barátok, és ahogy ez lenni szokott, emiatt folyamatosan trollkodnak egymással. Reynolds egyszer sem mulasztotta el a Deadpool filmekben, hogy beszóljon Jackmannak, most azonban lehetősége nyílt visszavágni, és meglehetősen kreatív módon csapott oda kollégájának.

A két színész egy reklámban tűnt fel együtt, ahol az ex-Rozsomák a Laughing Man kávét reklámozza, melynek megvásárlásával az ember közvetlenül kávétermelő farmereket támogathat.

Hirdetés

A reklám második felében felemlegeti az Aviation Gint, mely cégnek Reynolds társtulajdonosa:

"És egy pár szó azoknak, akik inkább Aviation Gint vesznek: fejezzétek be ennek az embernek a támogatását. Ő nem a barátom, nem a ti barátotok, sőt egészen biztos vagyok benne, hogy egyáltalán nincsenek barátai. Igaz Ryan anyukája?"

A videó ezen pontján pedig konkrétan feltűnik Tammy Reynolds, Ryan anyukája, aki azonban fia helyett Jackman pártját fogja, ezzel pedig az egész jelenetet rendkívül viccesé teszi. Mindenképp érdemes megnézni a reklámot, mert fergetegesen szórakoztató:

Jó látni, hogy a két színész a barátságát olyan célok támogatására, reklámozására használja fel, melyek emberek életét tehetik jobbá. Mi pedig eközben még nevethetünk is egy jót.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)