Hirdetés

Hivatalosan is megérkezett a The Witcher: Blood Origin előzetese

|

Nem sokkal azután, hogy kiszivárgott, a Netflix is közzétette a Vaják: A vér eredete című előzménysorozat trailerét.

Hirdetés

Alig néhány napja vált elérhetővé a Netflix kínálatában a Vaják széria második felvonása, amelyről már biztosan tudhatjuk, hogy nem az utolsó, hiszen javában folynak a harmadik évad munkálatai. És ha mindez nem lenne elég, készül még animé, valamint egy második élőszereplős sorozat is. Az utóbbi természetét tekintve előzmény, és bizonyára azzal sem mondunk újat, hogy a The Witcher: Blood Origin címet kapta a keresztségben.

Az említett alkotás minisorozat (de nevezhetjük limitáltnak is), ami azt jelenti, hogy alkotói nem terveznek többet egyetlen évadnál, de el tudunk képzelni egy olyan forgatókönyvet, ami szerint ha hozza, netán felül is múlja a Netflix által elvárt számokat, akkor megtalálják a módját, miként lehetne folytatni.

Hirdetés

Magáról a történetről egyelőre annyit tudunk, hogy 1200 évvel előzi meg a Vaják eseményeit, és a Szférák Együttállásának következményeivel foglalkozik, köztük a tündék birodalmának végnapjaival (amit az idegen földről érkezett embereknek köszönhetnek), valamint az első vajákok létrejöttével. Ezek mind olyan témák, amelyek már nem lehetnek ismeretlenek azok számára, akik végigülték a The Witcher nagyjából nyolcórás második etapját.

Cseppet sem meglepő módon a főbb karakterek mind tündék. A Sophia Borwn által megformált Éile a királynő testőrségének tagja, aki egyelőre ismeretlen okból felhagy hivatásával és vándormuzsikusnak áll.  Laurence O'Fuarain egy olyan férfit alakít, aki a király védelmére felesküdött harcosok klánjának tagja, de kötelessége teljesítése helyett a bosszú ösvényére lép.  Végezetül meg kell még említeni Sciant (őt Michelle Yeoh kelti életre), aki egy kardforgató tündékből álló nomád törzs utolsó tagjaként vissza akar szerezni egy ellopott pengét, amely sokat jelentett a népének.

A Vaják: A vér eredete valamikor 2022 folyamán érkezik, és bár ebből nem következik törvényszerűen, hogy a jövő évi naptárban már nem marad hely a Vaják harmadik szezonja számára, valószínűbbnek tartjuk, hogy a Netflix csak a rá következő évben dobja be a ringbe Henry Cavillt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)