Hirdetés

Hivatalosan is bejelentették az új Star Trek-filmet

|

A Paramount Pictures a Las Vegas-i CinemaCon keretein belül ejtette meg a formális leleplezést.

Hirdetés

Ismét mozgolódás támadt a Star Trek franchise körül. Míg nemrégiben a USS Enterprise legénységére fókuszáló Star Trek 4 adott magáról életjelen, most a régóta pletykált, Toby Haynes rendezésében készülő eredettörténettel kapcsolatban érkeztek friss és ropogós hírek.

A Collider beszámolója alapján kiderült, hogy a napokban lepörgött CinemaCon keretein belül hivatalosan megerősítették: jön az előzményfilm, ami évtizedekkel a 2009-es, J.J. Abrams felügyelte reboot előtt játszódik majd.

Hirdetés

Megerősítés nyert továbbá, hogy a rendezői székben valóban az Andort is jegyző Toby Haynes kapott helyet, míg a forgatókönyv írásával Seth Grahame-Smith-t bízták meg. A rajongók legnagyobb örömére pedig J.J. Abrams is csatlakozik a stábhoz - producerként segíti majd a projektet.

Pontos megjelenési dátumot ugyan nem kaptunk még, de némileg közelebb kerültünk az igazsághoz. Az előzményfilm munkálatai már javában zajlanak, így a jelenlegi tervek szerint a bemutatóra valamikor 2025-ben számíthatunk.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)