Hirdetés

Hivatalos: készül a Sikoly 7, de lecserélik a rendezőket

|

A népszerű meta slasher folytatása a Boldog halálnapot! és a Freeky direktorához került.

Hirdetés

Azt követően, hogy a 35 millió dollárból forgatott Sikoly VI egészen 169 millióig menetelt a mozikban, csupán idő kérdése volt, hogy a gyártó Spyglass Media Group és a forgalmazó Paramount Pictures beharangozza a következő felvonást. Ez most meg is történt, a The Hollywood Reporter beszámolója szerint a szériát 2022-ben sikerrel rebootoló, Radio Silence néven is ismert rendezőpáros (Matt Bettinelli-Olpin és Tyler Gillett) átadja a stafétát, hogy egyelőre cím nélküli szörnyfilmjére fókuszáljon, ami a Universal Pictures megbízásából készül olyan színészek közreműködésével, mint Melissa Barrera, Alisha Weir, Dan Stevens, Kevin Durand, Kathryn Newton, Angus Cloud, Will Catlett és Giancarlo Esposito.

Ugyanakkor a Sikoly-rajongóknak sem kell aggódniuk, mivel a hetedik rész rendezője nem más lesz, mint a horror műfajába új színt hozó időhurkos Boldog halálnapot! széria, valamint a testcserés Freaky mögött is álló Christoper Landon.

Hirdetés

Landon, aki legutóbb a Netflixre gyártott, Szellem van a házunkban című produkcióval jelentkezett, a Twitteren, pardon, az X-en erősítette meg egy nehezen félreérthető poszttal a THR értesülését. Ebben a Szellempofáról készült képhez az alábbit fűzte hozzá:

"Úgy néz ki, a 7-es szám tényleg szerencsét hoz. Folytatás később..."

A Sikoly 7 premierdátuma egyelőre nem ismert, miként azt sem, hogy mely szereplők térnek vissza, vagy hogy kik csatlakoznak még a gárdához új karakterként. A rendezőváltás mindenesetre izgalmas lehetőségeket vet fel, mert Landon szívesen ötvözi a horrort más műfajokkal, például a sci-fivel, és ebből, valamint a rá jellemző csípős humorból a Sikoly franchise és profitálhat.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)