Hirdetés

Hivatalos: Harry Potter, új Agymenők és Trónok harca sorozatok készülnek, és ez még nem minden

|

Az HBO Max nevet vált, de ezzel együtt a tartalomgyártás is fellendül.

Hirdetés

Ma jelentették be hivatalosan, amit már egy ideje rebesgettek: a Warner Bros. Discovery megváltoztatja az HBO Max nevét, ami májustól az Egyesült Államokban pusztán Max néven lesz elérhető, és várhatóan nem sokkal később a világ más tájain, így Magyarországon is életbe lép ez a módosítás.

Nem csak erről beszélt ma a szolgáltató, hanem arról is, hogy milyen tartalmakkal készül - és bizony lesz mit néznünk addig is, míg a The Last of Us második évadának munkálatait be nem fejezik.

Hirdetés

A legizgalmasabb a Harry Potter sorozat, amiről annyit tudni jelenleg, hogy minden évada Rowling egy-egy regényén alapul majd, és a tervek szerint egy évtizeden át nyújtják. Teljesen új szereplőket ismerhetünk majd meg, a Roxfort új oldalát láthatjuk.

Zöld utat kapott továbbá egy Trónok harca-sorozat, ami Duncanről, a Magasról fog szólni, és az A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Night címet viseli; a Démonok között sorozatos mellékága; az Agymenők spin-offja, amiben felbukkannak majd az eredeti széria karakterei (és várhatóan nem olyan lesz, mint az Ifjú Sheldon).

Emellett kiadták a True Detective: Night Country, a Pingvin, a The Regime és A szimpatizáns regény adaptációjának előzetesét, egy ízelítőt a Szörnyecskék rajzfilmből, és még néhány érdekesség beharangozóját - ezeket megtaláljátok az HBO Max csatornáján.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)