Hirdetés

Ha lesz is újabb Keresztapa film, mindenképp Coppola nélkül

|

Mivel a jogokkal nem ő rendelkezik, gyakorlatilag bármikor jöhetnek újabb Keresztapa filmek, de a legendás rendező nem kér belőle.

Hirdetés

Minden idők legjobb filmjei között tarthatjuk számon A keresztapa 1-2-t (vitatott, hogy a harmadik rész is helyet foglalhatna-e ezek mellett), és ennek következtében ahogy most Hollywood működik, gyakorlatilag bármikor bejelenthetik a franchise újraélesztését. A The New York Times kérdezett rá Francis Ford Coppola rendezőnél, hogy számíthatunk-e újabb filmekre, de ő nem volt túl lelkes az ötlet iránt. Elmondta, mivel nem nála vannak a jogok, akár negyedik, ötödik vagy hatodik rész is készülhet.

A Paramount nyilatkozata alapján jelenleg nincs tervben folytatás, de ez változhat, ha kellően jó történettel áll elő valaki.

Hirdetés

Mikor arról kérdezték Coppolát, hogy visszatérne-e, ha lehetőség adódna rá, nemmel felelt, és hozzátette, ő már öreg. Az első rész elkészítése után elégedettség töltötte el, úgy érezte, feldolgozta, amit kellett.

Egyébként a Vincent Corleonét játszó Andy Garcia állítólag hetente megkapja a kérdést, hogy mikor jön már a negyedik rész, és jellemzően azt válaszolja: "majd szólok, ha felhívtak miatta". Korábban volt egy olyan terv, hogy Vincent története folytatódik majd, és visszaemlékezésekben jelenik meg Vito és Sonny, de ennek útját állta Mario Puzo, a könyvek és a filmek egyik írójának 1999-es halála.

Nektek hogy tetszene egy újabb Keresztapa film? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)