Hirdetés

Giancarlo Esposito szívesen eljátszaná az X-Men filmek legendás professzorát, de van egy komoly feltétele

|

Giancarlo Esposito némileg újraértelmezné Charles Xavier karakterét.

Hirdetés

Lassan kétéves a hír, hogy miután a Disney felvásárolta a Foxot, végre megnyílt a lehetőség, hogy az X-Men népszerű mutáns univerzuma betagozódjon oda, ahova való: a Marvel Cinematic Universe-be (MCU). A közelmúlt filmjeiben és sorozataiban ezt már elkezdték előkészíteni, az idén mozikba kerülő Deadpool és Rozsomákkal pedig teljes erővel beleállnak.

A Breaking Badben és a The Boysban is felejthetetlent alakító Giancarlo Esposito már korábban is elmondta, szívesen vállalná X Professzor szerepét. Bár konkrétumokról nincs hír, de az amerikai színész egy vele készített interjúban ismét azt nyilatkozta, továbbra is eljátszaná a legendás karaktert.

Egyetlen, jelentős kérése azért volna: nem szeretné, ha az általa játszott főmutáns az eredeti szériához hasonlóan kerekes székben élné az életét. Egy podcast adásban azt nyilatkozta, hogy nem vonzza a statikus szerep eljátszása, mert egész más elképzelései vannak egy általa játszott Charles Xavierről.

Hirdetés

"Jó lenne X Professzort valami más inkarnációban is játszani, mint csak a kerekesszékben, igaz? Mert a gondolat, hogy minden egyes nap kerekesszékben üljek, nem vonz. Egyszerűen nem érzem magam olyan öregnek, és nem szeretek annyit ülni. De biztosan ki tudnánk találni valamit. Talán X Professzor nem volt mindig kerekesszékben, de ez is része a jellemfejlődésének."

- nyilatkozta Esposito Jimmy Church Fade To Black-jében

A legtöbb rajongó a képregényből is mozgáskorlátozottként ismerte meg a mutáns világ kulcsszereplőjét sőt, a 2022-es Doctor Strange az őrület multiverzumában eseményei során is egy légpárnás székben tűnik fel. Bár korábban is voltak már próbálkozások a képregény változatban arra, hogy felállítsák a professzort a székből, de összességében ezek sem írták felül az eredeti koncepciót.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Giancarlo Esposito jó választás lehet a szerepre, ami abból is látszik, hogy az első felröppent teória után rajongók tömegei fejezték ki örömüket.

Egyelőre még talány, hogy egy jövőbeni folytatásban ki kaphat szerepet, de az bizonyos, hogy a Marvel az írósztrájk befejeztével elkezdett egy jövőbeni X-Men rész előkészítésén dolgozni. Addig is vigasztalódhatnak a rajongók az X-Men '97 című animációs sorozattal, aminek március 20-án esedékes a bemutatója a Disney+-on.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)