Hirdetés

Trónok harca - lesznek különbségek a sorozat és a könyv lezárása között

|

Fontos eltérések lehetnek, már csak azért is, mert George R.R. Martin nem is tudja, hogy mi fog történni a nyolcadik évadban.

Hirdetés

A Trónok harca elmúlt néhány évada már messze kanyarodott George R.R. Martin eredeti könyvsorozatától, ami leginkább annak köszönhető, hogy az író még mindig a hatodik könyvön dolgozik. Martin azért a tisztánlátás kedvéért nemrég egy nyilatkozattal is ráerősített a lehetséges eltérésekre.

Hirdetés

Az Entertainment Weeklynek adott interjújában elmondta, hogy nem is tud mindent az utolsó évad történetéről:

"Nem olvastam az utolsó évad forgatókönyvét, és a forgatási helyszínt sem látogathattam meg, mert a Winds of Winteren dolgozom. Egy pár dolgot persze tudok. De van rengeteg kisebb karaktersztori, amit maguk találtak ki. És persze már évekkel ezelőtt lehagytak engem, szóval lehet, hogy lesznek komoly eltérések."

Egyébként az író nem kimondottan örül annak, hogy lehagyta őt a sorozat.

"Ez egy elképesztő utazás, aminek majdnem minden része remek volt. Nyilván azt kívánom, hogy bárcsak befejeztem volna a könyveket korábban, és így a sorozat nem hagyott volna le. Erre sosem számítottam."

- tette hozzá Martin. Függetlenül attól, hogy a széria véget ér, számára a mesének még koránt sincs vége:

"Ez lesz a történet vége sok embernek, de nekem nem. Én még mindig mélyen benne vagyok. Remélem sokáig fogok élni, mert még sok munkám lesz."

Ez utóbbiban mi is nagyon reménykedünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)