Hirdetés

Gal Gadot lehet a gonosz királynő a Hófehérke új, élőszereplős adaptációjában

|

A legutóbbi hírek szerint mindenki kedvenc szuperhősnője már az utolsó köröket futja a stúdióval.

Hirdetés

A Deadline legutóbbi jelentése szerint Gal Gadot kaphatja a Hófehérke élőszereplős adaptációjának egyik főbb szerepét. A gonosz királynő ruhája ugyan új kihívásokat jelenthet a színésznőnek, de a stúdió így is régóta fontolgatta már a leszerződtetését.

A site úgy értesült, hogy még nem végleges a szerződés, de Gadot már az utolsó tárgyalásokat folytatja az illetékesekkel.

Hirdetés

Az 1938-as rajzfilm új változatát a jelenlegi tervek szerint Marc Webb rendezi, és Marc Platt felel majd a produceri feladatokért. A forgatásokat 2022-ben tervezik elkezdeni, ezért sem rohannak annyira a szereposztás véglegesítésével.

A stáblistáról egyelőre csak annyit tudunk, hogy Hófehérkét Rachel Zegler alakítja majd. A premierdátum még nem ismert, ahogy az sem, hogy a sztori mennyiben tér majd el az eredetiétől. Mivel a bemutató valószínűleg csak évek múlva lesz esedékes, így ez utóbbit egy ideig valószínűleg nem is fogjuk megtudni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)