Hirdetés

A Fox rebootolná az X-Men sorozatot

|

Az elmúlt évek hibái, valamint a rendezők és színészek sorozatos elvesztése után a 20th Century Fox úgy látja, azzal tudná a legnagyobb jót tenni az X-Men szériának, ha teljesen új karakterekkel előröl kezdené az egészet.

Hirdetés

A Foxra több szempontból is rájárt a rúd az elmúlt évben: bár a Deadpool kétségkívül jól sikerült, a második rész mögül kihátrált az eredeti rendező. Az X-Men: Apokalipszis még ennyit sem mondhat el magáról, hisz neki még a fogadtatása se volt éppen rózsás, pedig a Gambit film munkálatainak csúszása miatt a stúdió még inkább a legsikeresebb szuperhősös sorozatába vetné minden reményét.

A Fox most a The Hollywood Reporternek elmondta, hogy egy újabb X-Men filmben keresik a megoldást, aminek forgatókönyvén már dolgozik is Simon Kinberg. Több megjegyzésük is afelé mutat azonban, hogy ez a sorozat egy újrakezdés lesz, és nem az Apokalipszissel lezárt trilógia folytatása.

Ennek legfontosabb indoka az eredeti filmek színészeinek elbúcsúzása lehet: Hugh Jackman, akinek személye szinte már elválaszthatatlan Wolverine-től, bejelentette, hogy a Logan-ban fogja utoljára felvenni a karakter szerepét, és az előző három X-Mmen rész forgatása után Jennifer Lawrence, Michael Fassbender és James McAvoy szerződése is letelt. A három színész visszacsábítása rengeteg pénzbe kerülne, főleg, hogy ők már meg is egyeztek egymás közt, hogyha valamelyikük nem vállalja el az új filmet, egyikük se tér vissza.

Emellett már csak hab a tortán, hogy Bryan Singer se ül újra a kamerák mögé, így Kinberg, aki Az elsők óta a sorozat mellett van, tényleg megalapozottan gondolkodhatja azt, hogy egy reboot szükséges.

A Fox legjobb esélye ilyen téren a The New Mutants lehet, ami egy új, szuperképességekkel rendelkező tinédzsercsoportot mutatna be a nézőknek az X-Men univerzumban. Ehhez a filmhez pedig már rendező is akadt Josh Boone szerepében, akinek a Csillagainkban a hiba stáblistájáról lehet ismerős a neve.

Szerintetek jó ötlet, hogy tiszta lappal akar indítani a Fox, vagy inkább végre valahára vissza kéne adniuk az X-Menhez kapcsolódó filmes jogokat a Marvelnek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)