Hirdetés

Ezért fog késni az X-Men: Gambit

|

Azt már tudjuk, hogy legkorábban 2017-ben futhat be a film, de arról eddig nagy volt a titkolózás, hogy miért is van ez.

Hirdetés

Az X-Men: Gambit az egyik legjobban vár mutáns sztori a Marvel rajongók körben. A laza zsugabubus szerepére már sikerült megtalálni a színészt, de a egészen 2017-ig eltolták a munkálatokat. Valami gond van a sztori körül, és most a producer elmondta, hogy mi az.

A Gambit producere és írója, Simon Kinberg azt nyilatkozta a Slashfilmnek, hogy az alapanyagnak "van egy különleges hangulata, és eltart egy darabig, amíg mi a filmen megtaláljuk ezt a hangulatot".

"A Deadpool lehet, hogy úgy érződik mintha a semmiből robbant volna elő, de valójában 10 évnyi tervezés volt mögötte. Erősen lecsiszolták a témát a 10 év alatt."

"Nagyon remélem, hogy a Gambitnek nem kell majd 10 év, de szükségünk van még egy kis időre, hogy megtaláljuk a hangsúlyt."

Az biztos, hogy a karakter rajongói elevenen vetik majd a srácokat a mókusok elé, ha elszúrják a dolgot.

"Tényleg arról van szó, hogy össze akarunk rakni egy forgatókönyvet, ami méltó a karakterhez."

Legkorábban jövőre láthatunk bármit is a filmből, de ez nagyon optimista becslés. Vannak itt Gambit rajongók?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)