Hirdetés

Elmegy a Foxtól a Family Guy alkotója

|

Seth MacFarlane a következő öt évben az NBC-nek gyárt majd új tartalmakat.

Hirdetés

1999-ben indította útjára a Family Guyt az akkor 24 éves Seth MacFarlane, aki hat hónapnyi rajzolgatás után sikerrel adta el a pilotot a Fox fejeseinek. Miközben a széria azóta is fut, megteremtette az American Dad!-et, a rövid életű The Cleveland Show-t, valamint a The Orville-t, mind-mind a 20th Century Fox kötelékében. Most azonban eljött a váltás ideje.

Hirdetés

A Hollywood Reporter beszámolója alapján csekély 200 millió dollárért szerződött le az NBCUniversallal (illetve annak stúdióival, az UCP-vel és a Universal TV-vel) a következő öt évre. Bár folytathatja a Family Guyt és minden más, jelenleg aktív sorozatát, új projektekbe is belevág, melyek részben a Syfy csatornára készülnek. Források szerint musicalek, politikai drámák, történelmi eseményeket feldolgozó antológiák és animációs szériák is jöhetnek, sőt, már folyamatban van több műsor kidolgozása. A Fuzzy Door nevű produkciós cégével a Ted és a Hogyan rohanj a veszTEDbe filmekkel is elég szép sikereket ért el, viszont a megállapodás arra sem kötelezi, hogy filmeket csak az NBCUniversalnak gyárthasson.

A Foxszal kötött megállapodása egyébként 2019 nyarán járt le, azóta nem hosszabbították meg a szerződést. MacFarlane most elsősorban színészi karrierjét akarta építgetni, de az NBCU-s megállapodás miatt valószínűleg újra háttérbe fog vonulni. Állítólag tárgyalt a Netflixszel, az Amazonnal és a Disney-vel is, de az évi 40 milliós fizetésre egyikük sem bólintott rá.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)