Hirdetés

Film készül Elon Muskról, és nem akárki rendezheti

|

Az életrajzi projekt a díjnyertes filmjeiről híres A24-nél valósul meg.

Hirdetés

Elon Musk napjaink egyik legmegosztóbb személyisége. Az 52 éves, milliárdos techmogul olyan, a fejlődést ösztökélő vállalatairól ismert, mint a PayPal, a Tesla, a SpaceX, a Starlink, a Neuralink és a Hyperloop, mindeközben vannak olyan tettei és nyilatkozatai (élen azzal, ami a Twitterrel/X-szel történt annak felvásárlása óta), amik lazán kiverik a biztosítékot a támogatói között is. 

Akármi is legyen a véleményünk róla, az biztos, hogy a 21. század egyik megkerülhetetlen alakja, akiről nemrég behatóbban is lehetett olvasni a Walter Isaacson által írt életrajzi könyvben, ami már hazánkban is olvasható a Helikon Kiadó kiadásában. A könyv megfilmesítéséért a Variety értesülései alapján több stúdió is versengett, végül az A24 diadalmaskodott, náluk készülhet el az adaptáció. 

Hirdetés

Az A24 számos díjnyertes film mögött áll, remek példa erre A bálna című Darren Aronofsky-rendezés, aminek főszerepéért Oscar-díjat kapott Brendan Fraser. Az Elonk Musk életrajzi film esetében újfent együtt dolgozhatnak a Rekviem egy álomért, A forrás, a Fekete hattyú, A pankrátor és az Anyám! filmeket is jegyző Aronofsky-val, a Variety szerint ugyanis ő ülhet a rendezői székbe. 

A hírt maga Elon is kommentálta Twitteren/X-en, miszerint örül neki, hogy Darren Aronofsky fog érte felelni, mert ő az egyik legjobb a szakmájában. Isaacson könyve remek alapot adhat a forgatókönyvhöz, a kötet leírása szerint ugyanis a szerző két éven át követte Muskot, részt vett a megbeszélésein, együtt végigjárták a gyárait, és hosszú órákon át tartó beszélgetéseket folytattak - de kikérdezte a családját, a barátait, a munkatársait és az ellenfeleit is róla. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)