Hirdetés

Ezt a számot hallgatták meg legtöbbször a Spotify felhasználói

|

Egy 2019-es dal döntötte meg Ed Sheeran Shape of You-jának rekordját.

Hirdetés

A Spotify-on minden előadónál láthatjuk a legnépszerűbb dalait, sőt, azt is, melyiket hányszor hallgatták meg, de még így sem árul el minden adatot a szolgáltató. Szerencsére a Chart Data is figyeli a statisztikákat, és az év elején Twitteren jelentették be, hogy trónfosztásra került sor: bár Ed Sheeran Shape of You-ja öt éven át volt első (2017-ben előzte meg Drake One Dance-ét), eljött az ideje, hogy leköszönjön.

Helyét egy 2019-es sláger vette át, amit 3.332.163.962 alkalommal játszottak le a felhasználók: ez nem más, mint The Weeknd Blinding Lightsa, ami egyébként 2020-ban az év legtöbbször meghallgatott dala lett a Spotify-on.

Hirdetés

A Spotify 2022-es számai alapján az évben Bad Bunny dalait hallgatták a legtöbben (ahogy 2020-ban és 2021-ben is), de jól teljesített Drake, The Weeknd, a BTS és Taylor Swift is. A legtöbbször lejátszott dal az As It Was Harry Stylestól, ezt követte a Heat Waves a Glass Animalstől és Kid Laroi, valamint Justin Bieber közös slágere, a Stay.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)