Hirdetés

Ezért nem láthattuk Edward Furlongot John Connor szerepében a Terminátor 3-ban

|

Komoly problémákkal küzdött a színész, amik élete egyik legjobb ajánlatának elvesztéséhez vezettek.

Hirdetés

1991-ben, a Terminátor 2. - Az ítélet napjában villantotta meg először színészi képességeit az amerikai származású Edward Furlong, aki John Connor karakterének megformálásával lényegében azonnal sztárrá avanzsálódott. Bár későbbi filmjei közel sem vívtak ki ekkora figyelmet, a rajongók mindig kedvesen gondoltak vissza a fiatal Connort megformáló Furlong mára ikonikussá vált alakítására.

A színész már korábban is őszintén vallott függőségeiről, mi több, nemrégiben egy podcast keretein belül árulta el, hogy drogokkal kapcsolatos problémáinak köszönhetően elvesztette Connor szerepét a Terminátor 3. - A gépek lázadásában, pedig minden adott volt ahhoz, hogy újból a karakter bőrébe bújhasson.

Hirdetés

Furlong egészen pontosan úgy fogalmazott:

"Az egyik legfájóbb, amikor elvesztettem a Terminátor 3-as szerepet. Istenem, haver. Annyi drog volt az életemben. Ott volt a szerződés, csak annyit mondtak, nem akarjuk, hogy drogozz. Mindegy, csak írj alá egy záradékot a szerződésben, semmi drog, és ez egy remek ajánlat volt. Igazából ez volt a legjobb, amit valaha is kaptam az életemben."

Majd úgy folytatta:

"A Terminátor 3-ért ez egy csomó pénz volt, milliók. Soha nem kerestem még ennyit, úgyhogy felhívtam a barátaimat, és azt mondtam nekik: »Srácok, aláírtam ezt a kib***ott jó szerződést, elmegyünk a klubba, lesz egy csomó cucc és ennyi. Itt a vége, haver, rohadtul megcsináljuk.«"

Az ünneplés azonban balul sült el. Furlong, elmondása alapján, "kiöntött egy kis kokaint", ám a keze némileg megszaladt, így a kelleténél több került az asztalra, a megkötött szerződéstől megrészegülten pedig úgy volt vele, hogy ebből nem lehet baj. Nem sokkal rá túladagolás következtében rohamot kapott, a mentők szállították kórházba a helyszínről.

A túltolt bulinak természetesen hamar híre ment, persze, hogy a stúdióhoz is eljutottak a történtek, a producerek pedig nem gondolkodtak túl sokat, rögvest visszavonták a Terminátor 3. forgatására tett ajánlatukat.

A későbbi filmekben aztán más-más színészek formálták meg Connort, míg Furlong visszatérésére a rajongóknak a 2019-es Terminátor: Sötét végzetig kellett várniuk, amiben ismét tiniként láthatták pár röpke pillanatig CGI formájában.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)