Hirdetés

Ez volt a Netflix 10 legnézettebb sorozata 2023 második felében

|

Akadnak meglepetések szép számmal a listán.

Hirdetés

Bár a Netflix nemrégiben bejelentette, hogy hamarosan leáll az előfizetői számok közlésével, a nézettségi adatok tudósításáról vélhetően nem mond le a vállalat a jövőben sem. A pirosak - jó szokásukat megtartva - a minap közzétették a 2023 második felére vonatkozó nézettségi adataikat, így megtudhattuk, hogy mi volt a streamingplatform tíz legnépszerűbb sorozata. A Netflix hivatalos jelentésében a július és december közötti időszak statisztikái szerepelnek, amik a vállalat állítása szerint a platform teljes nézettségének 99 százalékát fedik le, tehát egészen pontos adatokat láthatunk.

A jelentésből kiderült, hogy a dobogó legfelső fokára a One Piece élőszereplős adaptációja állhatott, amire közel 72 millióan voltak kíváncsiak a tavalyi év második felében. Ezt követte 52 millió megtekintéssel a Romy Hausmann könyve alapján készült Drága gyermek, míg harmadik helyre a Ki az az Erin Carter? minisorozat futott be 50 milliós nézettséggel.

Hirdetés

A top 10-ből olyan ismertebb alkotások csúsztak ki mint a hatodik évaddal jelentkező A korona (25,2 millió megtekintés), a még 2022 novemberében debütált Wednesday (23,9 millió megtekintés), illetve az idén második etappal érkező Éjjeli ügynök (19 millió megtekintés).

A tíz legnézettebb sorozatot alább találjátok.

  1. One Piece - 71,6 millió megtekintés
  2. Drága gyermek - 52,5 millió megtekintés
  3. Ki az az Erin Carter? - 50,1 millió megtekintés
  4. Lupin (3. évad) - 49,7 millió megtekintés
  5. The Witcher (3. évad) - 47,9 millió megtekintés
  6. Szexoktatás (4. évad) - 46,3 millió megtekintés
  7. Beckham - 43,9 millió megtekintés
  8. CoComelon (8. évad) - 40,1 millió megtekintés
  9. Virgin River (5. évad) - 35,8 millió megtekintés
  10. Az igazság ára - 35, 7 millió megtekintés

A Netflix teljes jelentése ezen a linken keresztül tölthető le.

Titeket megleptek az eredmények?

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)