Hirdetés

Éppen csak elindult a Reacher 2. évadára, de máris ez lett az Amazon Prime Video idei rekordere

|

Ilyen teljesítménnyel az Amazon nem fogja egyhamar elengedni Lee Child karakterét.

Hirdetés

A Lee Child könyvein alapuló Reacher sorozat második évada december 15-én debütált az Amazon streamingszolgáltatásán. Főhősünk ezúttal egy titokzatos gyilkost akar levadászni, aki egyenként célba veszi a volt egységének tagjait, és iktatja ki őket. A premier előtt a főszereplőt alakító Alan Ritchson a São Paulóban tartott CCXP rendezvényen az Amazon Prime Video paneljéről jelentkezett be, hogy egy exkluzív klip társaságában bejelentse: zöld utat kapott a 3. évad, sőt már forgatják is.

Az Amazon láthatóan biztos volt benne, hogy nagy sikert fog aratni a Reacher új szezonja, de arra vélhetően egyik illetékes sem volt felkészülve, hogy valójában mekkorát szól majd. 

A Deadline jelentése szerint a Reacher 2. évada mindösszesen öt nap alatt (vagyis december 15-től 20-ig) az Amazon Prime Video legnézettebb 2023-as tartalma lett - a filmeket és sorozatokat is beleértve! A szezon első három epizódja, amelyek egyszerre jelentek meg alig három nap alatt mintegy 50%-kal múlták felül a Reacher 1. évad teljes nézettségét.

Hirdetés

A show a legnagyobb premierhétvégét produkálta A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi tavalyi bemutatkozása óta, és a kritikusok is szeretik: a RottenTomatoes összesítése alapján 32 kritika után 100%-on áll, az átlagértékelése 8,3/10. A felhasználók részéről 4,3/5 az átlag, ami szintén szép.

A következő, szám szerint ötödik epizód december 28-án kerül fel az Amazon Prime Videóra, azt követően pedig még három héten keresztül (január 5., január 11, január 19.) követhetjük majd Reacher akciózását. Ti nézitek a sorozatot?

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)