Hirdetés

Berendelték a Reacher 3. évadát, exkluzív klippel ünnepelhetnek a rajongók

|

Alan Ritchson nagy meglepetéssel készült.

Hirdetés

Bár a Tom Cruise nevével fémjelzett Jack Reacher filmeknek is megvan a maga rajongóbázisa, a karaktert megalkotó Lee Child és műveinek hívei nem voltak kibékülve azzal, hogy a színész nagyon elüt az alapanyag által felfestett alaktól. Az Amazon Prime Videóra készült Reacher sorozatban viszont Alan Ritchson (Titánok, Halálos iramban 10.) tiszteletet parancsoló megjelenésével és ellenállhatatlan stílusával tökéletesen hozta a figurát, gyorsan be is lopta magát a nézők szívébe. 

Az első évad nagy siker lett, így nem is lehetett kérdéses, hogy folytatódik, és november elején már a második szezon előzetese bizonyította, hogy Ritchson mennyivel jobb választás Cruise-nál. 

Hirdetés

A Reacher 2. évada december 15-én debütál az Amazon streamingszolgáltatásán, és Child A baj nem jár egyedül című regényén alapulva vonultat fel egy titokzatos gyilkost, aki célba veszi a címszereplő volt egységének tagjait, egyenként levadászva őket. Már ez is elég izgalmas, viszont a São Paulóban tartott CCXP rendezvényen, az Amazon Prime Video paneljén történt valami, ami erre is rálicitál. 

Ritchson bejelentkezett egy videóval, amelyben beharangozza, hogy az Amazon berendelte a harmadik évadot (amelyből már executive producerként is kiveszi majd a részét, nem csak színészként), sőt már annak forgatásáról köszönt be. Ezt megünnepelendő, kaptunk egy hosszabb betekintést a második szezonba. Alább mindkettőt megnézhetitek: 

A Reacher nyolcrészes 2. évadából rögtön három epizód kerül fel december közepén, majd hetente számíthatunk új fejezetre. Várjátok már?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)