Hirdetés

Élőszereplős Yu Yu Hakusho, Zeusz vére 2. évad - a Netflix mutatott még pár trailert

|

Továbbra is zajlik a Netflix Geeked Week, és a vállalat újabb kedvcsinálókkal igyekszik emlékeztetni minket rá, hogy mi mindennel bővül majd a platform.

Hirdetés

Már visszatérő esemény a Netflixnél a Geeked Week, amely a TUDUM-hoz hasonlóan arra hivatott, hogy megmutassa a már bejelentett produkciók új tartalmait, illetve felületet adjon az újdonságok bemutatására. Ilyen az Arcane 2. évadának premierdátuma, az élőszereplős Avatár: Az utolsó léghajlító első előzetese, valamint a The Witcher: Sirens of the Deep című animációs sorozat is. 

A felhajtásba még olyan projektek is beszálltak, amikről egyelőre nincs mit mutatni: a Stranger Things 5. évadának írói például egy forgatókönyvrészlettel spanolták fel a rajongókat, a Netflix filmes részlegének vezetője pedig az Enola Holmes 3-ról és a Tyler Rake 3-ról beszélt. 

Hirdetés

A legutóbbi gyűjtés óta a következő érdekesebb trailerekkel erősített a Netflix Geeked Week: 

Yu Yu Hakusho - 2023. december 14. 

A One Piece után újabb kultikus animéből született élőszereplős változat, de remélhetőleg ez nem a Netflix hamvába holt próbálkozásait erősíti majd (mint amilyen a Cowboy Bebop volt). Az biztos, hogy a teaser trailer kellően látványos, akciódús, jó koreográfiákat mutat és nem finomkodik: 

Masters of the Universe: Revolution - 2024. január 25.

He-Man és Skeletor küzdelmét már több alkalommal láthattuk, ezúttal a Netflix 2021-es animációs sorozatának, A világ ura: Kinyilatkoztatásnak a folytatását kapjuk meg, amelyben a gonoszt maga Mark Hamill szólaltatta meg. A fenyegetést ezúttal nemcsak Skeletor jelenti, hanem a Keith David által szinkronizált Hordak, aki már tízezer világot hódított meg. 

Zeusz vére 2. évad - 2024. május 15. 

A görög mitológia szerelmesei véres, érzelmes és sajátos stlíusú mókát kaptak a 2020-ban elrajtolt Zeusz vérével, amelynek világában még van mit elmesélni. Ebből kaptunk ízelítőt: 

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

A 3-test-probléma - 2024. március 21. 

Cixin Liu népszerű sci-fi regényeit, A háromtest-trilógiát nehéz már beszerezni magyarul, a Trónok  harca készítői, David Benioff és D.B. Weiss Alexander Woóval (Terror: Gyalázat, True Blood) kiegészülve viszont elhozzák az alapanyag feldolgozását minden Netflix előfizetőnek, bár 2024 tavaszán még csak az első nyolc epizódot láthatjuk majd. A sztori szerint egy fiatal nő végzetes döntést hoz az 1960-as évek Kínájában, amely teret és időt átszelve komoly következményekkel jár napjainkban egy csapat zseniális tudósra nézve. A sorozatban lesznek olyan ismerős arcok is, mint John Bradley (Trónok harca), Eiza González (Godzilla Kong ellen), Benedict Wong (Doctor Strange-filmek) és Liam Cunningham (Trónok harca). 

A Sun fivérek - 2024. január 4.

Michelle Yeoh az utóbbi két évben nagyot megy a mozikban (Minden, mindenhol, mindenkor, Szeánsz Velencében) és a streamingen is (Jók és Rosszak Iskolája, Vaják. A vér eredete, Egy kínai Amerikája), most utóbbi vonalat erősíti Byron Wu és Brad Falchuk (Glee, Amerikai Horror Story) alkotásával, amely egyszerre akciódús vígjáték és családi dráma. 

Ti melyiket fogjátok biztosan megnézni a fentiek közül?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)