Hirdetés

Lesz Enola Holmes 3?

|

A Netflix egyik vezetője árulta el, hogy Millie Bobby Brown visszatér-e nyomozni.

Hirdetés

Millie Bobby Brown a Netflixnek köszönheti a hírnevét, hiszen a streamingszolgáltató saját gyártású sorozata a Stranger Things, amelynek ő az egyik főszereplője. Ráadásul nem is csak ezt a franchise-t köszönheti a vállalatnak, hanem a Nancy Springer regényein alapuló Enola Holmes-t is, amelyben a világhírű Sherlock húgát, a szintén detektívéletre vágyó Enolát alakítja.

A legelső rész 2020-ban debütált a platformon, majd 2022-ben megkaptuk a folytatást is, amik nemcsak a címszereplő miatt voltak érdekesek, hanem azért is, mert ezekben Henry Cavill alakította Sherlockot, és mind Brownnak, mind Cavillnek jól álltak a karaktereik. Az Enola Holmes 2 úgy ért véget, hogy nyitva hagyta a lehetőséget a folytatásra, csak a Netflixen múlott a következő film. 

Hirdetés

Scott Stuber, a Netflix filmes részlegének fejese a Collidernek árulta el, hogy már készül az Enola Holmes 3 forgatókönyve, de előtte Millie Bobby Brownt még egy másik filmjükben is láthatjuk majd: 

"Tudod, ő egy nagyszerű saját nevelésű sztár. Úgy értem, nyilvánvalóan a Stranger Things óriási jelentőséggel bír számunkra, és látjuk, ahogy színésznőként fejlődik. Tavasszal lesz egy filmünk vele, a Damsel, amit nagyon izgatottan várok Juan Carlos Fresnadillótól [a rendező]. És ott van a Holmes IP is, ami furcsán rugalmas. Nyilvánvaló, hogy a Warner Bros. hihetetlen munkát végzett Downey-val és Jude Law-val, szóval nagyon izgalmas az az ötlet, hogy bővítsük a franchise-t. Szóval ismét dolgozunk egy forgatókönyvön, hogy megpróbáljuk ezt megvalósítani. Szeretnénk még egy filmet csinálni."

Az Enola Holmes 2 végén a lány megnyitotta saját londoni irodáját, szerelemre talált és testvérével, Sherlockkal is szorosabbra fűzte a kapcsolatát, utóbbi ráadásul kapott egy társat, szóval rengeteg irányba el lehet vinni a harmadik részt (Cavill arra is nyitott lenne, hogy detektívje spin-offot kapjon). 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)