Hirdetés

A Stranger Things írói megosztottak egy részletet az 5. évadból, a rajongók rápörögtek

|

Azonnal beindultak a találgatások, hogy miképpen folytatódhat a Netflix sikersorozata.

Hirdetés

Bár a Stranger Things franchise-tól nem kell majd elbúcsúznunk az ötödik és egyben utolsó évad után sem (mivel a Duffer fivérek produkciós cége jelenleg több projekten is dolgozik, többek között egy animációs szérián is, aminek szintén a Netflix ad majd otthont), azonban a rajongók érthető módon leginkább arra kíváncsiak, hogyan zárul Tizenegy, Will, Dustin, Mike és a többiek sztorija. 

Az írók sztrájkja sok más produkció mellett a Stranger Things ötödik szezonjának írószobáját is kényszerszünetre küldte, és hiába folytathatták a közelmúltban a munkát, ez komoly hatással volt a folyamatokra, így nem kizárt, hogy még 2024 végén sem kapjuk meg a folytatást. 

Hirdetés

Noha egy alig 10 másodperces videó már igyekezett elérni szeptemberben, hogy ne felejtsük el, mi vár ránk a jövőben, az is csak kérdéseket szült. Amiképpen a Stranger Things íróinak legújabb Twitter/X-bejegyzése is, amelyben az ötödik évad forgatókönyvébe engedtek egy nyúlfarknyi betekintést, egészen pontosan az első fejezet első jelenetének első két mondatát mutatták meg: 

"SÖTÉTSÉG. A HIDEG SZÉL hangja. NYÖGŐ FÁK. És... EGY GYERMEKHANG. Egy ismerős dalt énekel:" - áll a posztban, ami nem sok, de ez is elég volt ahhoz, hogy a rajongók azonnal nekiálljanak elméleteket gyártani, hogy pontosan mi fog történni. A legtöbb spekuláció egyetért abban, hogy egy flashback jelenetet tease-eltek: van, aki szerint a Should I Stay or Should I Go című dalról van szó, amit Will énekel, egy másik rajongó pedig azt feltételezi, hogy míg a 4. évad arról szólt, hogy Tizeneggyel az elveszett emlékeit éljük újra, addig a következő arról fog, hogy felfedjék, Will mit látott valójában 1983-ban az Upside Downban - ehhez pedig digitálisan megfiatalítják a fiút alakító Noah Schnappet. 

Azt maga Schnapp is megerősítette év elején, hogy a történet Willel kezdődött és vele is fog végződni, szóval ebben lehet valami. Ti mit gondoltok, hogyan fog kezdődni az ötödik évad?

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)