Hirdetés

A Stranger Things egyik szereplője szerint így fog véget érni a sorozat

|

A Will Byerst alakító Noah Schnapp olyan választ adott, amely nem fogja meglepni a rajongókat.

Hirdetés

A Stranger Things negyedik évadának kissé túlnyújtott lezárása számos kérdésre választ adott, ugyanakkor maradtak bőven elvarratlan szálak, az utolsó szezon központi rejtélyéhez pedig Will Byersnek is sok köze lesz - sugallták korábban a készítők, ennek köszönhetően pedig végre ismét fókuszba kerül a méltatlanul hosszú ideig mellőzött karakter. 

A Stranger Things 5. évadának írói pár hónapja már megmutatták Twitteren a folytatás teljes történetvázlatát, de persze jól meg is  tréfálták a kíváncsi szemeket azzal, hogy elhomályosítottak minden részletet, ezáltal továbbra sem kerültünk közelebb hozzá, mire számíthatunk a fináléban. 

Hirdetés

A Willt életre keltő Noah Schnapp azonban egy picivel többet mesélt arról, hogy mi vár ránk. A rajongók úgy érezhették korábban, hogy a Duffer testvérek háttérbe szorították a fiút, aki minden eddiginél jobban elveszettnek érezte magát, azonban az ifjú színész Forbesnak adott interjúja alapján nem felejtették el őt, sőt, nagyon is fontos szerepe lesz a folytatásban: 

"Csak annyit mondhatok, hogy nagyon-nagyon izgatott vagyok az előttem álló események miatt. Szerintem nagyszerű munkát végeztek Will karakterével az utolsó évadban, és gyönyörűen kezeltek mindent, amit kellett. Ahogyan lezárták a sorozatot, az egyszerűen tökéletes - a történet Will-lel kezdődött, és Will-lel is fog végződni."

Will érzékeivel és Tizenegy képességeivel talán lesz esélye a hawkinsi csapatnak, amikor arra kerül a sor, hogy összecsapnak Vecna (Jamie Campbell Bower) gonosz seregével. De hogy milyen sorsra számíthatnak az egyes karakterek, azt csak Dufferék tudják. Szerintetek mi lesz?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)