Hirdetés

Itt a Stranger Things 5. évad első teasere, de sokat ne várjatok tőle

|

Találgatni persze lehet, hogy mire is utalnak vele, viszont az 5. évadra még várnunk kell.

Hirdetés

Sajnos azt egy ideje tudjuk már, hogy a sztrájkok miatt a Stranger Things 5. évada csúszni fog, sajnos még az sem kizárt, hogy csak 2024 végén, vagy 25 elején nézhetjük majd meg. Ez azért is nehézkes, mert az ember egyre kevesebbre emlékszik, és amikor lát egy teasert, csak pislog, hogy vajon most miről is lesz szó, hol vágta el a sztorit a 4. évad vége.

Sok segítséget nem kapunk. A várakozás telhet például azzal, hogy próbálunk Stranger Things színdarabot készíteni, vagy elemezni az első kedvcsinálót a Netflix sikersorozatának következő évadához. Pár órája ugyanis befutott egy ilyen, de ne várjatok semmi extrát tőle, legjobb esetben is csak arra jó, hogy elkezdjünk találgatni.

Hirdetés

Alig 10 másodperces videóról van szó, amely csak romokat mutat:

Annyi biztos, hogy a Scoops Ahoy - a fagylaltozó, ahol Steve és Robin is dolgozott - teljes romokban áll. Ez nem is annyira meglepő, hiszen a harmadik évadban a pókszörny elpusztította az egész plázát, de hogy kerül ez most elő, az jó kérdés. A romok között láthatjuk Robin "You Suck" táblácskáját, valamint a Scoops Ahoy felirat maradványait, nem sok jót sejtet az összkép. Vannak, akik már többet tudnak a sztorit illetően, nekünk most be kell érnünk ennyivel, az már a 4. évad végén is világos volt, hogy sok kellemes élményre nem számíthatnak szereplőink, akik a sok szünet miatt egyre nehezebben lesznek eladhatóak kiskamaszoknak, de állítólag az új évadban is több idő telik majd el az eddigiekhez képest.

A Stranger Thing X fiók egyszerre trollkodott és ugratta a rajongókat, akik elkezdték keresni a részleteket a teaser videóban nyomok után kutatva. "Ez azt jelenti, hogy valami édes dolog jön" - írták.

Ti mit gondoltok? Mi következik most?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)