Hirdetés

Előbbre hozták a Bad Boys 4 premierjét

|

Nem ugrunk nagyot, de az eredeti tervezetnél így is előbb láthatjuk majd az ikonikus duó visszatérését.

Hirdetés

Egy olyan iparban, ahol folyton késésekről kell beszámolnunk, üdítő hír az, amikor az ellenkezője történik, és egy bemutatót hamarabb tartanak meg. Így történt ez most a Bad Boys 4-gyel, ami idén nyáron fog befutni, és még mindig nincs hivatalos alcíme. Akárhogy is, Will Smith és Martin Lawrence következő kalandja egy héttel előbb indul, mint gondoltuk volna.

A Sony eredetileg június 14-re tervezte a premiert, de a módosított, június 7-es dátumnak köszönhetően IMAX és prémium formátumokban is levetíthetik azt.

Hirdetés

A stúdió jelenleg nincs a filmipar csúcsán. A legutóbbi premierje a Madame Web volt, amire leginkább azért járnak el az emberek, hogy röhöghessenek egyet jót egy üres moziteremben. Elgondolkodtató, hogy még a Morbius által rendkívül alacsonyra helyezett lécet sem sikerült megugornia.

Mindezek hatására gy tűnhet, hogy a Sonynak nem csak a videojátékos részlege van komoly bajban. Talán ezért is hozták előbbre a Bad Boys 4-et. Azt persze még nem tudjuk, hogy Will Smith és Martin Lawrence kettőse javít-e a cég mérlegén, de valószínűleg már azzal is előrébb leszünk, ha egy közepesen élvezhető popcorn-mozit kaptunk.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)