Hirdetés

Elizabeth Olsen ismét Skarlát Boszorkány jelmezébe bújna

|

A Doctor Strange az őrület multiverzumában óta kérdéses Skarlát Boszorkány sorsa, de Elizabeth Olsen még biztosan nem végzett a karakterrel.

Hirdetés

A Marvel filmes univerzumának egyik legfontosabb karaktere Wanda Maximoff volt, aki először a WandaVisionben, később pedig a Doctor Strange az őrület multiverzumában próbálta helyre tenni az életét.

A Skarlát Boszorkány története tragikus véget ért, de egyáltalán nem biztos, hogy ez Wanda sztorijának lezárását is jelentené. Ugyan egyelőre semmilyen hivatalos megerősítést nem kaptunk, de nem lennénk meglepődve, ha a közkedvelt karakter kapna egy második esélyt.

A Comfest Con 2023-on adott nyilatkozata szerint Elizabeth Olsen sem mondott még le erről a szerepről.

Hirdetés

Ugyan semmilyen részletet nem árult el, de több-kevésbé megerősítette, hogy a Wanda visszatér majd a Marvel világába. Amikor megkérdezték, hogy milyen jövőt szeretne a karakternek, akkor kiderült, hogy bizony nem beszélhet róla.

"Őszintén, ha elmondanám, hogy mit szeretnék, akkor azzal elspoilereznék dolgokat. Kevin Feige meg szokta kérdezni, hogy mit szeretnénk a karakterekkel kapcsolatban, és aztán azt olykor meg is valósítja. Szóval...nem tudom, hogy megoszthatok-e bármit, de vissza akarok térni."

A képregényekben szép hagyománya van karakterek feltámasztásának, de ezúttal még arra sincs szükség. A Doctor Strange 2 gyakorlatilag széttárta a multiverzum kapuit végtelen mennyiségű Skarlát Boszorkánnyal, így bármi megtörténhet.

Ti örülnétek, ha újra láthatnátok Wandát?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)