Hirdetés

Eldőlt, Sinkovits-Vitay András lesz-e Rozsomák az új Deadpool filmben

|

A színész maga válaszolta meg a mindenkit régóta foglalkoztató kérdést.

Hirdetés

A magyar mozinézők meglepetten vették tudomásul a Deadpool & Rozsomák magyar nyelvű előzetesét látva, hogy Hugh Jackmant akkor nem Sinkovits-Vitay András szinkronizálta. Ugyan a videót már egy hónappal ezelőtt kiadták, az mostanáig nem volt tiszta, miért került sor a váltásra, és a végleges filmben is ez lesz-e, vagy csak az előzetesre nem tudták szerződtetni a színészt.

Eddig Sinkovits-Vitay a rajongók türelmét kérte, ma délelőtt azonban egy posztban tisztázta a helyzetet, megválaszolva azt is, hogy a traileren miért nem ő dolgozott.

Hirdetés

Amikor az előzetes készült, ő épp a 21. Klasszikus Erdélyi Magyar Irodalom Kárpát-medencei Prózafelolvasó Versenyen volt mint díszvendég, és nem tudtak hozzá igazodni, így pusztán ütközés miatt kellett megoldani a helyettesítését.

Ezt követően azonban annak ellenére, hogy az elmúlt 24 évben nyolcszor is szinkronizálta Jackmant, castingra hívták, majd 3 hétig rágták a döntést, és végül állítólag a Disney határozott úgy, hogy mással köt szerződést.

"A Disney döntésétől függetlenül szeretném megköszönni azt a hatalmas szeretetet, amit az elmúlt hetekben megtapasztaltam, s amin még az amerikaiak sem változtathatnak. Rendkívül sokat jelent számomra ez a támogatás! Hálás vagyok Nektek! Ha a szinkronban ezúttal nem is, más produkciók kapcsán még biztosan találkozunk. Addig is ott vannak a régi részek."

- zárta közleményét. A korábbi pletykákkal ellentétben nem anyagi okok álltak a háttérben.

Azt még nem tudni, a végleges filmben ki szinkronizálja majd Rozsomákot, de hamarosan ez is kiderülhet.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)